Brandaris

1100 Supersport

Met de Brandaris SuperSport word je nooit verrast en kun je met veel vertrouwen onder alle omstandigheden varen. Varend in de middagzon in augustus? De inklapbare Bimini kan in no-time worden opgezet. De gestroomlijnde buiskap beschermt de opvarenden bij slecht weer. Of heeft u de voorkeur voor een tocht over de rivier? Of met volle snelheid langs de kust varen? De Brandaris SuperSport past zich werkelijk moeiteloos aan elke situatie aan. Gewoon de beste vaarervaring!

De Brandaris SuperSport heeft een inklapbaar anker met elektrische lier, een Bimini die onzichtbaar is opgeslagen benedendeks en een elektrisch systeem waarmee je het motorcompartiment kunt openen. Het navigatiesysteem, automatische piloot, dieptemeter en snelheidsmeter kunnen allemaal geconfigureerd worden naar keuze, net als de geluidsinstallatie. De cabine onder het voordek is compleet uitgerust met koelkast, elektrisch spoeltoilet en wasbak.

“Het is lastig niet te vallen voor het prachtige design, de klassieke lijnen van deze boot. En daarnaast geeft de performance een fijn gevoel van veiligheid, om snel weg te kunnen varen in een noodsituatie. Echt een boot om elk weekend ultiem van te genieten.”

Korte specificaties
Lengte11,00 m
Breedte3,00 m
Diepgang0,70 m

  Brandaris 1100 Supersport

 exterieur  

  Brandaris 1100 Supersport

 interieur  

Volledige specificaties

Lengte11,00 m
Breedte3,00 m
Diepgang0,70 m
Gewicht5500 kg
MateriaalComposiet, handgelamineerd
Vermogen250 pk
Design categorieCE-C
Brandstoftank2x 230 liter
Watertank100 liter
Vuilwatertank50 liter
Motor(en)2x Yanmar & Combi BK 400
Max. snelheid33 kn

Neem contact met ons op