Over ons

Welkom bij Brandaris Yachts

In de herfst van 1989 besloot Menno Luyer – met zijn toenmalige zakelijke partner – om op eigen kosten een houten speedboot te gaan bouwen. Met behulp van een technisch tekenaar en wat mahonie van collega scheepbouwer Scherpel, bij wie Menno het vak had geleerd, lukte het ze om na 2.500 bouwuren een bijzonder mooie boot te maken. Uitgerust met een 7.4 liter V8 Crusader. Geïnspireerd door de slanke Italiaanse vormen, maar absolute Hollands vakmanschap. De allereerste Mogano was een feit.

De vroege modellen Captain’s Launch Classic, de Easy Launch en de Mogano Launch ontwikkelden zich langzaam tot de meer recente modellen Barkas SuperSport en nu de Brandaris SuperSport 900 en 1100. Met Chris de Jong erbij  – ooit begonnen in 2004 als stagiair, van huis uit meubelbouwer en inmiddels mede-eigenaar bij Mogano – is het merk Brandaris Yachts volwassen geworden.

Tijdloze, klassieke en elegante boten voorzien van alle gemakken, aangepast aan alle wensen. Een boot dat zich moeiteloos aanpast aan alle omstandigheden; of je nu langs de kust op hoge snelheid wil varen of een ontspannen tochtje met je gezin over de Vecht wil maken.

Een Brandaris voelt zich overal thuis en ziet er ook nog eens razend knap uit.

Neem contact met ons op