Brandaris

900 Supersport

De Brandaris SuperSport is een product met een rijke historie en jarenlange botenbouwervaring. Dit resulteert in  boten van een ongekende kwaliteit. Opvallend ingetogen en elegant. Boten die niet schreeuwen om aandacht, ondanks de krachtige motoren. Boten die gecontroleerd en elegant bewegen.

In elk materiaal, kleur of patroon verkrijgbaar waarbij alleen de beste materialen worden gebruikt. Gelakt teak en mahonie, dik roestvrijstaal of koperen elementen en door Bentley geïnspireerde bekleding. Dit alles geheel met de hand gemaakt en gestikt naar wens. Het geeft de Brandaris SuperSport een onmiskenbare eigen stijl.

Het hout dat gebruikt wordt is solide en dik, geselecteerd uit boomstammen die gedroogd zijn in Afrika. De afgewerkte componenten zijn behandeld met drie lagen epoxy gevolgd door vier lagen lak. Het dashboard is gemaakt van walnootwortelhout. De constructie is erg robuust. De romp is composiet maar gebouwd als een houten tender met solide iroko spanten en stringers. Het composiet is met de hand verwerkt met solide glaslaminaat onder de waterlijn en een sandwichconstructie daarboven.

De motoren zijn precies uitgelijnd met de schroefas die verbonden is met de drieblads bronslegering propellers. De dubbelmotoren plus standaard boegschroef maken de Brandaris SuperSport de zeer makkelijk varende boot en afhankelijk van je wensen kan de boot worden uitgerust met diverse motoropties: single, twin, zelfs triple, elektrisch, diesel of benzine.

Korte specificaties
Lengte9,00 m
Breedte2,75 m
Diepgang0,65 m

  Brandaris 900 Supersport

 exterieur  

  Brandaris 900 Supersport

 interieur  

Volledige specificaties

Lengte9,00 m
Breedte2,75 m
Diepgang0,65 m
Gewicht2500 kg
MateriaalComposiet, handgelamineerd
Vermogen110 pk
Design categorieCE-C
Brandstoftank2x 165 liter
Watertank60 liter
Vuilwatertank40 liter
Motor(en)2x Yanmar 4JH110 delec
Max. snelheid23 kn

Neem contact met ons op